FOK! Wat een weer: niets bijzonders voorlopig

Stephan (Stephan5)

herfstbanner

Goeiedag.  

Het is vandaag precies zo gegaan zoals ik gisteren vertelde. We begonnen met veel zon, maar uiteindelijk trok de bewolking het land binnen en momenteel is het maar een trieste bedoening in ons land. Ook de opklaringen in het zuiden zullen zo gaan verdwijnen. Vervolgens begon het kwik ook te zakken van 22 graden in de zon naar 17 in de bewoking.

Vannacht is het bewolkt en zo her en der valt er een beetje regen- of motregen. De minima liggen rond de 14 graden.

Ook morgen is er vrij veel bewolking aanwezig. Toch denk ik wel dat de de zon er ook af en toe bij komt kijken. Die kans is in het westen het grootst. De kans op een kleine bui is daarentegen weer het grootst in het oosten. De temperaturen liggen rond de 20 graden. De wind is noordelijk en is matig tot vrij krachtig. In het noordelijk kustgebied later mogelijk krachtig.

De komende dagen zullen we niet veel beleven op weergebied. Aan de frisse kant, wolkenvelden, af en toe zon en op vrijdag en zaterdag kans op wat regen en dit met name in het zuiden van het land.

Fijne avond!  

 
De heidevelden bij Rafferden (Foto: Charged)
Een prachtig heidegebied bij Afferden. Charged was daar aan het wandelen met 'de jongens' en zijn vriendin Winterstorm666. (Foto: Charged)
 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.