Gewapende woningoverval in Tiel; bewoner mishandeld, daders voortvluchtig

Jippie

Gisteravond rond 19.45 uur heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Goudenregenstraat in Tiel. De twee verdachten wisten te ontkomen.

Gisteravond werd er bij een huis aan de Goudenregenstraat aangebeld. Toen de bewoner de deur opendeed stormden twee mannen direct de woning binnen. Onder bedreiging van een wapen werd er direct geld geëist. Toen dit niet snel genoeg ging werd de bewoner door beide overvallers mishandeld. De verdachten zijn er vervolgens vandoor gegaan met een geldbedrag. Aangezien de politie een signalement had van de daders, is de omgeving grondig afgezocht. Helaas werden de twee verdachten niet aangetroffen.

Signalement
De politie is op zoek naar twee jonge mannen met een getint uiterlijk. Beiden hadden een opvallend smal postuur. De eerste verdachte was rond de 1,77 cm, en de andere was rond de 1,65 cm. Beide verdachten waren geheel in het zwart gekleed. Het onderzoek naar de twee verdachten is nog in volle gang. Graag komt de politie in contact met getuigen die over informatie beschikken of de twee verdachten bij de woning hebben gezien.