FOK! Wat een weer: nat en warm

_UserName_ (Ferdy)

Vandaag is het bewolkt en regent het van tijd tot tijd. De maximumtemperatuur varieert van 9°C in het uiterste noorden tot 13°C in het zuiden. De zwakke tot matige wind is zuidoostelijk en wordt in het zuiden geleidelijk zuidwestelijk. In het noorden blijft de wind zwak en oostelijk. In de loop van de dag neemt de wind aan zee toe naar matig tot vrij krachtig, in het noorden wordt de wind later op de dag noordoostelijk en mogelijk krachtig.

Komende nacht trekt een gebied met regen van noord naar zuid. De minimumtemperatuur ligt tussen 7°C in het zuidoosten en 4 in het noorden. De wind draait overal naar noord tot noordwest en is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig, aan de zuidwestkust mogelijk hard.

Donderdag overdag komen er van het noorden uit opklaringen, afgewisseld door enkele buien. De maxima liggen rond 7 °C. De noordwestelijke wind is matig, in de kustgebieden vrij krachtig, aan de kust krachtig, mogelijk af en toe hard. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Bewolkt in Houten  (Foto: bondage)
Bewolkt in Houten (Foto: bondage)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!