FOK! Wat een weer: regen

_UserName_ (Ferdy)

Vanochtend raakt het van het zuidwesten uit overal bewolkt en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. In het noordoosten schijnt eerst nog af en toe de zon, daar zal pas in de loop van de middag de eerste regen vallen. De maximumtemperatuur op de meeste plaatsen rond 3°C, in Zeeland wordt het met ca. 5°C iets zachter. De zuidoostenwind is matig, aan zee vrij krachtig.

In de nacht naar zaterdag is er vrij veel bewolking en is het nevelig. Verder zijn er perioden met (mot)regen. De minimumtemperatuur loopt uiteen van iets boven het vriespunt in het noordoosten tot 6°C in het zuidwesten van het land. De zuidoostelijke wind is zwak tot matig.

Zaterdag overdag is het grijs en nevelig met van tijd tot tijd (mot)regen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het noordoosten tot lokaal 9°C in Zeeland. De wind is zwak tot matig, in het noorden zuidoostelijk, in het zuiden draaiend naar zuidwestelijke richtingen. Later in de middag en avond draait de wind op steeds meer plaatsen naar zuidwest. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Wolkenvelden en een zonnetje in Naarden-Vesting (Foto: DJMO) (Foto: DJMO)
Wolkenvelden en een zonnetje in Naarden-Vesting (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.

Zelf iets te melden? Tip de crew!

Zoek jij altijd de leukste nieuwtjes en kun je daar leuk over schrijven? Meld je aan als nieuwsposter!