FOK! Wat een weer: opklaringen, wolkenvelden en mistbanken

Monique Verlind (DJMO)

Het is wisselend bewolkt en eerst komt er zeer lokaal een mistbank voor. In de noordoostelijke helft valt plaatselijk wat regen. In de ochtend lossen de mistbanken op en komen er perioden met zon. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 18°C in het zuidoosten en daarmee is het zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag zijn er brede opklaringen. Op veel plaatsen ontstaat mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De wind is oost tot zuidoost en zwak, in het noordelijk kustgebied matig.

Dinsdag begint de dag op veel plaatsen met mist. Deze trekt in de loop van de ochtend langzaam op, maar op veel plaatsen blijft het nevelig en bewolkt. In de ochtend bereikt een gebied met af en toe regen het zuidwesten. Dit gebied trekt in de loop van de dag noordoostwaarts. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 16°C in het zuidoosten. De wind is zuidoost en zwak tot matig. In de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar zuidwest. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Charged maakte een trainingsronde in de buurt van Cuijk.
Charged maakte een trainingsronde in de buurt van Cuijk. .

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.