FOK! Wat een weer: best lekker weer

qltel

Vanochtend komt er eerst plaatselijk (dichte) mist voor, maar deze mist lost in de eerste helft van de ochtend op. Daarna wordt het zonnig, in de middag neemt de bewolking van het zuiden uit toe en in de avond breidt deze bewolking zich ook over het noorden uit. Het blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noordelijk kustgebied tot 17°C in het zuiden.

In de nacht naar maandag is het wisselend bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog en plaatselijk ontstaat mist. De temperatuur daalt naar waarden tussen 3°C in het noorden en 11°C in het zuidwesten. De wind is zwak en komt uit een zuidoostelijke richting. In het noordelijk kustgebied is de wind matig.

Maandag overdag zijn er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 18°C in het zuidoosten en daarmee blijft het erg zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten. (Bron: KNMI)

 

Meer weer op FOK!

Charged maakte een trainingsronde in de buurt van Cuijk.
Charged maakte een trainingsronde in de buurt van Cuijk. .

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.