FOK! Wat een weer: koel

qltel

Vandaag is het wisselend bewolkt en in de kustgebieden komt hier en daar een lichte bui voor. De maximumtemperatuur varieert van 10°C aan zee tot 14°C in het zuidoosten. De noord- tot noordoostenwind is matig tot vrij krachtig, 4-5 Bft, aan zee en boven het IJsselmeer krachtig tot hard, 6-7 Bft. Bovendien komen langs de Zuid-Hollandse en Zeeuwse kust nog zware windstoten voor tot ca. 75 km/uur. In de avond neemt de wind geleidelijk af en draait naar noord tot noordwest.

In de nacht naar dinsdag zijn er enkele wolkenvelden en het blijft vrijwel overal droog. De minimumtemperatuur ligt rond 5°C. De noord- tot noordwestenwind neemt af naar zwak tot matig en krimpt naar een westelijke richting.

Ook dinsdag overdag zijn er enkele wolkenvelden en in de loop van de dag komen er in het noorden enkele buien, mogelijk met hagel. De middagtemperatuur varieert van 9°C in het Waddengebied tot 14°C in het zuiden en de zwak tot matige westelijke wind neemt toe naar matig, aan zee en boven het IJsselmeer naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

De Oosterschelde afgelopen donderdag (Foto: Scherpschutter)
De Oosterschelde afgelopen donderdag (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.