FOK! Wat een weer: droog

qltel

Het is overwegend bewolkt en droog, vooral in het zuidoosten is de zon soms even te zien. In de namiddag kan in het westen en noorden wat lichte regen vallen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 10°C langs de noordwestkust tot lokaal 14°C in het zuidoosten. De wind is zuid tot zuidwest en is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig.

In de avond en in de nacht naar maandag is het in het noordwesten grotendeels bewolkt, lokaal kan daar lichte regen vallen. Landinwaarts komen meer opklaringen voor en blijft het droog, wel kan daar een mistbank ontstaan. De minimumtemperatuur varieert van 6°C in het westen en noorden tot lokaal 2°C in opklaringen. De zuidwestelijke wind neemt af naar zwak tot matig.

Maandag overdag is er naast wat bewolking ook ruimte voor de zon. Eventueel aanwezige mist lost in de ochtend snel op. Het blijft droog. De temperatuur loopt op naar 11°C aan de kust tot lokaal 15°C in het zuidoosten. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.
Winterstorm666 was een paar weken geleden in Oostenrijk en stuurde ons wat foto's.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.