Fraser: "Feyenoord is een droombaan"

Redactie

Henk Fraser heeft gereageerd op de uitlatingen van enkele oud-Feyenoorders die in hem een goede opvolger van trainer Giovanni van Bronckhorst zien.

Leo Beenhakker, John de Wolf en Regi Blinker stelden eerder deze week dat Fraser in hun ogen wel de volgende trainer van Feyenoord mag worden.

"Ik heb negen jaar bij Feyenoord gevoetbald. Ik heb er daarna negen jaar als jeugdtrainer gewerkt. Ik heb er echt een geweldige tijd gehad", erkent de coach van Vitesse in De Gelderlander.

Met de geruchten kan hij verder weinig. "Het is helemaal geen thema. Giovanni van Bronckhorst is de trainer van Feyenoord. Een zeer kundige coach. Landskampioen geworden", aldus de 51-jarige oefenmeester. "Feyenoord is wél een droombaan. Dat zal ik niet ontkennen."

Vitesse gaat zaterdagavond op bezoek bij de Rotterdammers. Fraser werkte in het verleden ook twee jaar bij PSV. "Beide clubs zou ik ooit graag willen trainen. Als ik die kans krijg. Zijn we bij Vitesse klaar met onze wedstrijd, kijk ik altijd snel naar het resultaat van Feyenoord en dan naar ADO Den Haag en PSV. Dat zegt iets over mijn gevoel bij die clubs."