Veerman wil Utrecht-transfer snel afronden

Redactie

Henk Veerman hoopt spoedig te kunnen worden gepresenteerd bij FC Utrecht. De aanvaller heeft zijn zinnen gezet op een transfer.

De spits van Heerenveen zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met FC Utrecht, maar beide clubs hebben nog geen overeenstemming weten te bereiken. Technisch manager Gerry Hamstra heeft een aanbieding van 600.000 euro afgewezen en zou daarnaast moeilijk te bereiken zijn.
 
Veerman hoopt dat Heerenveen mee wil werken aan de transfer. "Ik hoop dat er snel een oplossing komt voor dit probleem en dat we er op een menselijke manier kunnen uitkomen", vertelt de aanvaller in gesprek met De Telegraaf.
 
"Ik ben al tweeënhalf jaar wisselspeler bij Heerenveen, ik voel me topfit en FC Utrecht biedt me een uitzonderlijke kans waar veel vertrouwen uitspreekt. Daar wil ik vol voor gaan. Ik zou het Hamstra nooit vergeven als hij dit laat mislukken."
 
FC Utrecht ziet Veerman als de ideale vervanger van Simon Makienok, die onlangs zwaar geblesseerd raakte. Mocht de transfer van Veerman te lang op zich laten wachten, dan schakelt Utrecht door naar Tomas Necid van Bursaspor.