Microsoft kondigt trial-versie ReCore aan

Wouter (2dope)

De recent uitgebrachte action-adventuregame ReCore krijgt een trial-versie. Dat kondigde Microsoft aan via Xbox Wire. De trial stelt niet heel veel voor, hij duurt namelijk slechts 30 minuten, maar dat zal voor menigeen genoeg zijn om te kunnen beoordelen of de volledige versie de aanschaf waard is.

Progressie die je boekt in de trial wordt overgedragen als je besluit om de game te kopen. Behalve de trial-versie is er per vandaag ook een 'significante' update beschikbaar voor ReCore. Hier worden onder andere de tergend lange laadtijden aangepakt, alsmede andere veelgemelde issues zoals de gebrekkige navigatie als gevolg van ontbrekende waypoints. ReCore kreeg gemixte recensies na launch, met de hiervoor genoemde issues als voornaamste kritiekpunten. De game kreeg ook positieve noten voor de vloeiende besturing en interessante visuals. De FOK!-review kun je hier lezen.

De gratis trial kun je hier vinden voor (Windows) pc of Xbox One. ReCore is een Play Anywhere-titel, wat inhoudt dat je bij digitale aanschaf de game op zowel PC als Xbox One kunt spelen.