Openwereld racegame The Crew gratis op pc

Wouter (2dope)

Openwereld racegame The Crew is vanaf vandaag geheel gratis te downloaden en te spelen op pc. De actie staat in het kader van Ubisofts 30-jarig bestaan, om dit heuglijke feit te vieren geeft de Franse gameboer al sinds enkele maanden gratis games weg.

Net als bij eerdere games die Ubisoft weggaf, is er wederom een uPlay-account benodigd om The Crew binnen te hengelen. Klik hier om naar de Ubi30-website te gaan en volg de instructies.

Titels die The Crew al voorgingen waren onder andere Rayman Origins, Splinter Cell en Prince of Persia: Sands of Time. Nu is de beurt aan een recentere titel van Ubi. The Crew is een online multiplayer racegame in een openwereld-setting waarin je het opneemt tegen andere racers, hoewel er ook een singleplayer-campaign in de game aanwezig is van zo'n 20 uur. The Crew werd positief beoordeeld op het leveldesign, dat bestaat uit de aaneengesloten staten van de VS. Gamers kunnen in alle vrijheid racen door The Midwest, East Coast, The South, The Mountain States en The West Coast, waarbij alle gebieden hun eigen unieke karakteristieken laten zien.

De game kreeg echter ook een boel kritiek op zaken als het always-online aspect, wat vooral ten tijde van de release nogal wat bugs en glitches opleverde. Ook de user-interface en de aanwezigheid van microtransactions vielen niet in goede aarde. Hier kun je de FOK!-review van StefanW nog even teruglezen.

Ondanks de uiteenlopende recensies zijn een boel mensen het over één ding wel eens: de aankondigings- en releasetrailer van The Crew behoren tot de beste trailers die we ooit zagen voor een racegame. Bekijk ze hieronder met de volumeknop goed hoog. The Crew is gedurende 30 dagen gratis te downloaden.