Deze week finales ESL Benelux

Pheno

Op 7 en 8 juli vinden in de Amsterdam Arena de eerste live finales plaats van de ESL Benelux Championship. Het event bevat niet alleen finales van Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends en Hearthstone, maar ook wedstrijden van games als Mortal Kombat X, Street Fighter V, FIFA 16 en Super Smash Bros.

Het is de eerste ESL Championship in Nederland en er is een prijzenpot te winnen van € 25.000. Radio 538-dj Daniel Lippens en Twitch streamer Marcella ‘Nysira’ de Bie hosten de finales van de ESL Benelux Championship Finale. Daniel Lippens presenteert 'De Avondploeg' bij 538 en is een gepassioneerde gamer. Nysira is bekend om haar streams op Twitch en heeft verschillende grote events gehost, waaronder Heroes of the Storm bij DreamHack Winter in Zweden, ESL Heroes of the Storm Spring Regional in Polen en het rode loper verslag van de BAFTA Games Awards in Londen.

Voor de fanatieke eSport-fans onder ons zijn er nog kaarten beschikbaar om het allemaal live en ter plekke te kijken. Meer info is er hier te vinden.

ESL Benelux