NHL 17-bèta komt eind juli, eerste gameplaytrailer een feit

Wouter (2dope)

IJshockeygame NHL 17 komt op 13 september van dit jaar uit, maar net als vorig jaar bij NHL 16 krijgen gamers alvast de kans om het spel eerder te spelen in een bètasessie. Dat maakte EA gister bekend. Sterspeler Vladimir Tarasenko zal op de cover verschijnen.

De NHL 17-bèta zal drie gamemodi bevatten - online head-to-head, EA Sports Hockey League en Hockey Ultimate Team. Verder kun je je eigen speler samenstellen. Geïnteresseerden kunnen early access krijgen als ze zich inschrijven op de website van NHL 17. Doe dit wel vóór 7 juli. De bèta zal plaatsvinden van 28 juli tot en met 4 augustus.

Verder maakte EA bekend dat Vladimir Tarasenko, sterspeler voor de St. Louis Blues, de stemronde heeft gewonnen voor de cover art. Er kon door fans gestemd worden wie er op de voorkant van de gamedoosjes mocht shinen en na maar liefst zes miljoen stemmen kwam Tarasenko als winnaar uit de bus. De 24-jarige hockeyer, zelf fervend fan van de NHL-games sinds NHL 99, gaf aan ontzettend trots te zijn om op deze manier de Blues te mogen vertegenwoordigen.