Fallout 4 mods bèta voor pc nu beschikbaar

Pheno

Vandaag geeft Bethesda Game Studios details vrij over de Fallout 4 Modding & Creation Kit, en de Open Beta die nu beschikbaar is voor pc.

Mods en de gamers die ze creëren zijn altijd een belangrijk deel van Bethesda-games geweest, al sinds Morrowind en de The Elder Scrolls Construction Set. Nieuwe quests, omgevingen, personages, dialoog, outfits, wapens en meer: met Mods zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met Fallout 4 wilde de studio dan ook zorgen dat Mods makkelijker en toegankelijker zijn dan ooit tevoren, en dat zowel voor de ontwikkelaars als voor de spelers. Je kunt nu de nieuwste en beste Mods doorzoeken, je favorieten kiezen, feedback posten, en ze installeren. Selecteer simpelweg Mods in het hoofdmenu en start.

Als je Mods wil gaan maken dan is the Creation Kit die gratis te downloaden is via Bethesda.net. Je kan de Creation Kit Wiki checken, de online documentatie en help file voor meer info, details en tips over hoe je je eigen Mod kunt ontwikkelen.

Om toegang te krijgen tot de 1.5 Update in de Steam Beta:

  • Login bij Steam
  • Rechts klikken op Fallout 4 in je Library
  • Selecteer Settings
  • Selecteer Betas
  • Een drop down menu zal verschijnen. Selecteer beta
  • Selecteer OK

Wacht een aantal minuten en Fallout 4 zou moeten updaten. Het spel zou nu als Fallout 4 [Beta] in je Library moeten verschijnen.

Voor console-spelers zullen Mods beschikbaar zijn voor Xbox One en PlayStation 4 in juni. Bethesda hoopt dat dit console-gaming verandert zoals het pc veranderd heeft.