Ontketen een revolutie in Homefront: The Revolution

Pheno

Deep Silver onthult het ‘Merits’-programma voor Homefront: The Revolution: een beloningsregeling voor leden van de Homefront-community. Ook is er een trailer uitgebracht waarin het Hearts and Minds-systeem uitgelegd wordt.

Elk geregistreerd lid kan inloggen op Homefront-Game.com en Merits verdienen door simpele acties op de website uit te voeren. Elke verdiende Merit ontgrendelt een bijbehorend stuk gevechtsuitrusting uit de Red Rebel set, die je kunt gebruiken om je co-op personage aan te passen in de Resistance Mode. Om hun beloningen in het spel te ontgrendelen, kunnen community-leden dichter bij de lancering in mei hun Homefront-profiel koppelen aan hun Xbox LIVE-, PSN- of Steam-account.

De Red Rebel-set levert alleen uiterlijke voordelen. Er zijn momenteel zeven Merits beschikbaar, de komende weken worden er meer toegevoegd.

Daarnaast toont de nieuwe ‘Hearts and Minds 101’ -video hoe spelers met unieke spelmechanieken bepaalde acties kunnen uitvoeren in de open wereld van Homefront:The Revolution, om zo de steun te verdienen van de onderdrukte bevolking van het bezette Philadelphia. Het Hearts and Minds-systeem houdt in dat acties van spelers een direct effect hebben op de wereld om hen heen, met als ultieme doel het ontketenen van een revolutie.

Homefront: The Revolution is vanaf 20 mei 2016 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en Windows. Versies voor Mac OS en Linux zijn ook in ontwikkeling.