FOK! Wat een weer: voorzichtig zonnetje

Monique Verlind (DJMO)

Aanvankelijk begint de dag met wat motregen en flink wat bewolking, later op de dag trekt de neerslag weg en kan in het zuidwesten de zon doorbreken. De wind komt uit het noordwesten en is matig van kracht. De temperatuur ligt rond de 9 graden, daar waar de zon schijnt kan het nog 11 graden worden. 

Zon op 06:39
Zon onder 18:56

Ik kreeg twee prachtige foto's van een mistige ochtend op de Heerlerheide in Heerlen toegemaild, maar er stond geen naam bij. Alleen een emailadres, en dát ga ik natuurlijk niet vermelden. Als je je foto's herkent, geef het even aan dan zet ik de juiste naam er nog even bij!  De fotograaf heeft zich inmiddels gemeld! Bedankt Luuntje! 

Mistige ochtend in Heerlen
Mistige ochtend in Heerlen (Foto: Luuntje) 

Mistige ochtend in Heerlen
Mistige ochtend in Heerlen (Foto: Luuntje) 

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

 Wikiweetjes van vandaag
 1945 Hannie Schaft werd op de Rijksstraatweg in Haarlem gearresteerd tijdens een controle toen ze op weg was naar IJmuiden. 
 1980 Jimmy Carter kondigde een boycot van de Olympische Zomerspelen in Moskou af. 
 1952 De Nederlander Andries Pieters en de Duitser Artur Albrecht werden op de Waalsdorpervlakte geëxecuteerd door een vuurpeleton. 
 1942 Element 94 kreeg zijn naam Plutonium toegewezen. 
 2007 De Grand Canyon Skywalk werd geopend. 


De Grand Canyon Skywalk (©YouTube)