Donald Trump bovenaan homoboekenlijst Amazon

Mick (Philosocles)

Een onwaarschijnlijk nieuw succes voor de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump. Als personage in een fifty shades-achtig boek over de herenliefde staat de miljardair op de eerste plek van Amazons homo-erotische boekenlijst. Dat meldt The Guardian.

Komiek Elijah Daniel liet een paar dagen geleden op Twitter weten dat hij zich eens een avondje flink zou gaan bezatten en het boek in één keer op papier en op Amazon zou zetten. Het resultaat is Trump Temptation: The Billionaire and the Bellboy.

Naar verluidt nuttigde Daniel tijdens het schrijven van het boek ook een flinke portie cannabis. Een kort verhaal is eerlijkheidshalve een betere omschrijving want het boekwerkje beslaat slechts tien pagina's.

Esquire heeft een aantal quotes verzameld. Daaruit kunnen we concluderen dat ook de Amerikanen hun eigen vertaling hebben voor de paarsgepunte lans van Djeez: "I had to admit it, I wanted his geriatric 2006 Perez Hilton jello body, and I wanted it bad. But before long we had a new problem, my lustful thoughts had awoken the purple-headed yogurt slinger in my pants."