Michael Bublé ontkent vreemd te zijn gegaan

Monique Verlind (DJMO)

Michael Bublé is tegenwoordig gelukkig met zijn vrouw Luisana Lopilato die zwanger is van hun tweede kindje, maar dat weerhoudt hem er niet van nog eens terug te blikken op zijn relatie met actrice Emily Blunt. Ook vertelt hij over de reden van de relatiebreuk.

''Emily is een mooi en lief mens. Ik ben dankbaar voor de periode toen we samen waren'', vertelt de Canadese jazzzanger aan ET Canada. Michael had drie jaar een relatie met Emily Blunt. De twee gingen in juli 2008 uit elkaar omdat hun drukke agenda's de relatie steeds moeilijker maakten.

''De relatie eindigde niet door vreemdgaan. Die stopte omdat we niet goed voor elkaar waren. We zijn nu precies waar we zouden moeten zijn in onze levens." Geruchten over de reden van de breuk werden recent aangewakkerd in de Howard Stern Show waarin Blunt te gast was om haar nieuwe film Sicario te promoten. De provocerende dj confronteerde haar met de roddels over Michael die zou zijn vreemdgegaan. ''Het is gecompliceerd'', antwoordde Emily. ''Ik wil er nooit over praten."

Bublé trouwde in 2011 de Argentijnse actrice Luisana Lopilato. Ze hebben samen een zoontje, Nhoa. In juli maakten ze bekend dat ze zwanger van een tweede kind. Emily Blunt is nu vijf jaar getrouwd met The Office-acteur John Krasinski. In februari vorig jaar kregen ze een dochter met de naam Hazel.

Michael Bublé ontkent vreemd te zijn gegaan
Michael Bublé ontkent vreemd te zijn gegaan (Foto: BuzzE)