FOK! Wat een weer: een somber zonnetje

Monique Verlind (DJMO)

Het lijkt eindelijk iets droger te worden vandaag en de komende dagen. Tot en met zaterdag in ieder geval, want daarna wordt het weer wisselvalliger aldus weeronline.nl. De wind komt uit het westen, en is aan zee vrij krachtig, in het binnenland wat matiger. De temperatuur tikt in de middag de vijftien graden aan, iets warmer dan de afgelopen dagen dus. 

Onderstaande foto kreeg ik van Rewimo, onze nederduitse FOK!ster. Ze maakte de foto gisterenochtend onderweg naar haar werk. Een prachtige herfstzonsopkomst als je het mij vraagt. 

Zonsopgang in Arhnem (Foto: rewimo)
Zonsopgang in Arnhem (Foto: Rewimo)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag:
* In 1964 wordt de Nobelprijs voor de Literatuur uitgereikt aan Jean Paul Sartre, maar hij weigerde hem om in ontvangst te nemen. 

* In 2009 bracht Microsoft het stuurprogramma Windows 7 uit. 

* In 1844 voorspelde William Miller dat Jezus vandaag zou herrijzen. Toen de wederopstanding uitbleef, mondde dat uit in 'the great disappointment'.

* In 1797 maakt André-Jacques Garnerin de eerste bekende parachutesprong boven Parijs.