FOK! Wat een weer: we leven nog

Monique Verlind (DJMO)

Goedemorgen! Hebben jullie een beetje genoten van de maansverduistering afgelopen nacht? In het zuiden van het land was hij het beste waar te nemen volgens de weerdiensten. Door een hogedrukgebied dat zich nogal lijkt thuis te voelen hier was de kans op bewolking iets groter, maar blijft het prachtig herfstweer. 

Afgelopen nacht daalden de temperaturen aan zee tot een graad of 10 en in het binnenland werd het ongeveer 6 graden. Hierdoor begint de ochtend wat fris, met hier en daar wat nevel en/of mist. Later op de dag breekt de zon weer door en zorgt in de middag voor een aangename 17 graden.

De wind is matig tot zwak en komt uit het noord tot noordoosten. De rest van de week houdt dit weerbeeld nog aan, na het volgende weekend zouden we ons moeten gaan beraden op weersveranderingen aldus weeronline.nl

Zonsondergang in Alkmaar (Foto: DJMO)
Zonsondergang in Alkmaar (Foto: DJMO)

Jouw foto ook bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!