Kris Jenner: relatie Caitlyn heeft tijd nodig

Nick

Kris Jenner denkt dat het tijd kost voordat haar relatie met Caitlyn goed is. "Het is een proces", zei de moeder van Kim Kardashian tegen People. "We hebben nog steeds kinderen samen. Het komt wel goed."

In de laatste aflevering van de realityshow I Am Cait was zondag te zien hoe Kris Caitlyn voor het eerst ontmoette nadat ze in juni haar debuut als vrouw maakte in het blad Vanity Fair. Eerder bleek al uit een voorproefje dat Caitlyn boos was, omdat ze niet was uitgenodigd voor de diploma-uitreiking van Kylie, haar jongste dochter met Kris.

Uiteindelijk maakten de twee het wel goed. Kris liet Caitlyn weten dat ze langs kan komen voor een drankje. Op de vraag of ze samen gaan winkelen antwoordde ze terughoudend: "Laten we niet overdrijven." De twee besloten hun ontmoeting met een selfie waarop Caitlyn bij Kris een zoen op de wang drukte.

Aan People vertelt Kris dat ze de scène zelf nog niet heeft gezien. "Het is moeilijk."Kris was twintig jaar getrouwd met Caitlyn, die tijdens hun huwelijk door het leven ging als Bruce.

Kris Jenner: relatie Caitlyn heeft tijd nodig
Kris Jenner: relatie Caitlyn heeft tijd nodig (Foto: BuzzE)