Liam Hemsworth speelt gastrol in The Muppets

Redactie

Liam Hemsworth zal deze maand te zien zijn in de nieuwe televisieserie van The Muppets.

"Ik hou van Liam Hemsworth, onze nieuwe gast die naar The Muppets komt", meldt Muppet-karakter Miss Piggy via Twitter, waar ze een foto deelt waarop ze met de acteur te zien is. "Maar ik moest hem wel uitleggen dat honger nooit een spelletje is", zo verwijst ze naar Liams filmserie The Hunger Games.

Hemsworth deelde even later dezelfde foto op zijn nieuw geopende Instagram-account. "Ik heb vrijdag doorgebracht met de mooiste vrouw ter wereld. Kermit, het spijt me dat ik er geen spijt van heb." In de eerdere films en series van The Muppets waren Kermit en Miss Piggy een stelletje, maar volgens recente berichtgeving is de relatie tussen de twee voorbij.

Dat nieuws verscheen in aanloop van de comeback van de beroemde poppenserie. In de nieuwe reeks, worden de poppen voor het eerst gevolgd tijdens hun dagelijks leven. Het moet een moderne 'mockumentary'-serie worden waarin de persoonlijke ontwikkelingen van de Muppets centraal staan, 'zowel thuis als op het werk'. Behalve Hemsworth maken ook beroemdheden als Reese Witherspoon en Elizabeth Banks hun opwachting in de serie.

Liam Hemsworth speelt gastrol in The Muppets
Liam Hemsworth speelt gastrol in The Muppets (Foto: BuzzE)