'Jennifer Aniston in geniep getrouwd'

Redactie

Jennifer Aniston en Justin Theroux zijn woensdag in het diepste geheim getrouwd. Dat beweert TMZ. De site spotte een pastoor met bijbel onder de arm bij Anistons woning in Bel Air en legde de hand op foto's van een grote taart met twee Muppet-achtige figuren.

Aniston zou tegen vrienden hebben gezegd dat ze een groot feest gaf voor Theroux' 44e verjaardag. TMZ trekt dat verhaal in twijfel vanwege de pastoor en de grote taart. Theroux en Aniston zijn al jaren verloofd, ze maakten in augustus 2012 bekend trouwplannen te hebben. Sindsdien wordt geregeld gespeculeerd over de bruiloft.

Sterren als Howard Stern, Chelsea Handler en Lisa Kudrow kwamen woensdag af op het feest, waarvoor Aniston flink uitpakte. In haar achtertuin werden meerdere tafels gedekt en werd een dansvloer gecreëerd. Het zwembad werd afgedekt, zodat de gasten meer ruimte hadden. De 46-jarige actrice zou er alles aan gedaan hebben om het partijtje geheim te houden. Zo werd een speciale opslagruimte gebouwd voor alle meubels, moest al het personeel zijn mobiele telefoon inleveren en mocht dagenlang niet bij Anistons optrekje worden geparkeerd.

'Jennifer Aniston in geniep getrouwd'
'Jennifer Aniston in geniep getrouwd' (Foto: BuzzE)