Uma Thurman: niemand vond mijn make-up mooi

Redactie

Uma Thurman weet niet waar iedereen het over had toen zij deze week volgens sommigen onherkenbaar op de rode loper verscheen. "Ik denk dat niemand mijn make-up mooi vond", zei ze donderdag in de Today Show. "Het was echt raar, ik doe dit al jaren en mensen zeggen altijd wel dingen, aardig en gemeen."

Op foto's die eerder deze week genomen zijn bij de première van haar nieuwste project The Slap, ziet de 44-jarige actrice er anders uit dan normaal. Amerikaanse media speculeerden dat Thurman aan haar gezicht had laten sleutelen, omdat haar gezicht er verdacht glad uitzag.

Volgens haar visagist Troy Surratt kwam het omdat hij had geëxperimenteerd met andere oogmake-up. "Ik heb haar wenkbrauwen ingetekend met potlood waardoor haar wenkbrauwen meer omhoog stonden en ik heb geen mascara gebruikt", verklaart hij aan Refinery29.

Eind vorig jaar was Renée Zellweger (45) om dezelfde reden onderwerp van gesprek. Ook zij werd onherkenbaar genoemd toen ze met een totaal andere look op de rode loper van een evenement verscheen.