Kid Rock noemt Michael Moore 'stuk stront'

ArtistA (Jonathan)

Kid Rock heeft geen goed woord over voor een ieder die de sluipschutter uit Clint Eastwoods film American Sniper bekritiseert. Michael Moore is een stuk stront, zo schrijft de rocker.

"Fuck you Michael Moore, je bent een stuk stront en je oom zou je voor je schamen", schrijft Kid Rock op zijn website nadat Michael Moore op Twitter meldde dat sluipschutters niet heldhaftig maar laf zijn. Seth Rogen berichtte dat de waargebeurde film over Irak-veteraan Chris Kyle hem aan scènes uit Inglorious Basterds deed denken.

"Ik hoop dat jullie beide een vuist in je gezicht krijgen", wenste Kid Rock hen toe. De muzikant is een fervent voorstander van wapens en de oorlogen die de VS in het Midden-Oosten uitvocht. Onlangs kwam hij zelf in opspraak toen hij met een afgeschoten poema op een foto verscheen op de Facebookpagina van vriend Ted Nugent, eveneens een wapenliefhebber.

Michael Moore en Seth Rogen meldden dat de furieuze Kid Rock hen verkeerd begrijpt. Ook de film zou Kid Rock verkeerd begrijpen. Moore meldt dat hij American Sniper geweldig vindt en interpreteert de film juist als een anti-oorlogsfilm. Volgende maand maakt de film kans op maar liefst zes Oscars.