Rutten: PSV is niet onverslaanbaar

Maarten (rubbereend)

Trainer Fred Rutten van Feyenoord neemt woensdag in het uitduel met PSV met niets minder genoegen dan drie punten. "We gaan naar Eindhoven om PSV te verslaan", zei de coach woensdag. "Aan de andere kant is het niet zo dat we daar het seizoen kunnen winnen. Het is duidelijk dat het gat groot wordt als we niet winnen, maar er zijn daarna nog achttien wedstrijden te spelen."

De coach wilde een dag voor de topper nog weinig kwijt over het strijdplan. Hij moet in elk geval één wijziging doorvoeren, omdat Jens Toornstra vanwege een hamstringblessure niet van de partij is. Rutten liet nog in het midden wie de valse rechtsbuiten vervangt. Verdediger Khalid Boulahrouz zit weer bij de wedstrijdselectie, nadat hij vorige week tegen Standard Luik geblesseerd was uitgevallen.

PSV is volgens Rutten een stabielere ploeg dan de afgelopen seizoenen. "De ploeg kan snel omschakelen bij balbezit of na balverlies. Op papier heeft PSV de beste selectie van Nederland, maar ook zij hebben dit seizoen punten laten liggen. Niemand is onverslaanbaar", aldus Rutten.