Darters Van der Horst en Hofstra naar kwartfinale Zuiderduin Masters

Boris (borisz)

Darters Michel van der Horst en Rick Hofstra heben zich geplaatst voor de kwartfinale van de Zuiderduin Masters. Hofstra won zijn twee groepsduels van Alan Norris (5-3) en Ross Montgomery (5-4). 

Van der Horst was vrijdagavond al met 5-4 te sterk voor Scott Waites en versloeg zaterdag de als vierde geplaatste Scott Mitchell met 5-3. Co Stompé verloor ook zijn twede groepsduel. Tony O'Shea was met 5-2 te sterk voor de oud-trambestuurder. De Engelsman was ook te sterk voor Yordi Meeuwisse (5-3) en wist zo groep B te winnen. 

In groep G won Ted Hankey nog wel van RIchard Veenstra, maar moest zaterdag wel zijn meerdere erkennen in Martin Adams. Wolfie won groep H door ook James Wilson te verslaan. 

Zondagmiddag worden de kwartfinales gespeeld. Darryl Fitton - Tony O'Shea, Jamie Hughes - Michael van der Horst, Rick Hofstra - Geert de Vos en Gary Robson - Martin Adams. Na de kwartfinale is de finale bij de jeugd tussen Callan Rydz en Mike van Duijvenbode. Daarna worden de halve finales, finale bij de vrouwen (Aileen de Graaf - Anastasia Dobromyslova) en de finale bij de heren afgewerkt. 

Voor een overzicht van alle uitslagen en het programma van de zondag klik hier.