'Schoonheid' Jessica Simpson kost vermogen

Redactie

Volgens de National Enquirer spendeert Jessica Simpson elk jaar zo'n miljoen dollar (ruim 800.000 euro) aan haar uiterlijk. Het magazine schrijft dat de blondine alleen al een kwart miljoen kwijt is aan haar haar. Verder geeft ze elke week achthonderd euro uit aan nepwimpers, vangt haar persoonlijke fitnesstrainer zo'n 3600 euro en heeft ze al voor veertigduizend euro laten verspijkeren aan haar borsten.

De nogal riante levenswijze is overigens geen enkel probleem voor Simpson. Het eigen vermogen van de Amerikaanse wordt geschat op zo'n 120 miljoen euro en dat geld laat ze dan ook rijkelijk rollen. De Dukes of Hazzard-actrice laat elk jaar ruim tachtigduizend euro achter bij sauna's en voor hetzelfde bedrag laat ze zo nu en dan aan haar lichaam sleutelen. Vooral laserbehandelingen tegen cellulitis mogen geld kosten, zo'n 1600 euro per maand.

Volgens plastisch chirurg Anthony Youn laat Simpson geen kans onbenut om er net wat beter uit te zien. "Jessica kijkt niet op een kleintje als het om haar uiterlijk gaat. En zover ik weet vindt haar lover, Eric Johnson, het meer dan geweldig."