Chelsea maakt geen fout in Premier League

Redactie

Chelsea blijft winnen in de Premier League. De koploper had het in eigen huis zaterdag niet makkelijk tegen Queens Park Rangers, maar won door een strafschop van Eden Hazard met 2-1. Oscar had Chelsea voor rust al op voorsprong gezet, maar Charlie Austin zorgde na ruim een uur voor de 1-1.

Achter Chelsea blijft ook Ronald Koemans Southampton het uitstekend doen. Op bezoek bij Hull City won de Zuid-Engelse ploeg met 1-0. Victor Wanyama scoorde al na drie minuten en zijn treffer zorgt ervoor dat Southampton tweede blijft in de Premier League.

Arsenal won met 3-0 van Burnley en is de nummer vier. Wat qua score een makkelijke zege leek, kwam voor Arsenal uiterst moeizaam tot stand. Alexis Sanchez scoorde pas in de 70e minuut de 1-0 en daarmee was de weerstand van Burnley gebroken. Calum Chambers maakte er twee minuten later 2-0 van en Sanchez gaf in blessuretijd het slotakkoord.

Everton en Swansea City bleven in evenwicht. In Liverpool werd het 0-0. Ook Stoke City en West Ham United remiseerden: 2-2. Stoke kwam 2-0 voor, maar West Ham toonde vervolgens veerkracht. West Bromwich Albion won op bezoek bij Leicester City met 1-0 door een eigen doelpunt van Esteban Cambiasso vlak na rust.