Dancefeesten The Sand verplaatst naar RAI

Redactie

Kings of Ace en Sexed Up hebben de handen ineengeslagen voor het Amsterdam Dance Event. Beide dancefeesten zouden plaatsvinden in The Sand, maar die club werd eind vorige maand gesloten na een dodelijke schietpartij. Kings of Ace en Sexed Up organiseren nu volgende weeek vrijdag een gezamenlijk evenement in de Amsterdam RAI.

"Voor beide evenementen waren al duizenden tickets verkocht en we hadden fantastische shows klaarstaan", zegt Jasja Heijboer van Kings of Ace in een verklaring. Beide feesten krijgen een eigen zaal in de RAI. Danceliefhebbers met kaartjes voor Kings of Ace of Sexed Up kunnen op en neer lopen. "De line-up van beide evenementen was al enorm goed, maar we weten zeker dat de combinatie het nog leuker maakt voor zowel onze bezoekers als die van Kings of Ace", reageert Manuel Acosta van Sexed Up.

Kings of Ace pakt uit met headliner Martin Garrix, maar strikte ook Yellow Claw en Sidney Samson. Voor Sexed Up kruipen onder anderen Chuckie en Michael Mendoza achter de draaitafels. "We hadden het niet mooier kunnen bedenken", stelt Heijboer. "We zaten in nood en door de onverwachte samenwerking met Sexed Up is in razend tempo een fantastische oplossing gebouwd."