Van der Wiel kan bijtekenen bij PSG

Frank (franklop)

Volgens zaakwaarnemer Minno Raiola kan Gregory van der Wiel zijn contract bij Paris Saint-Germain verlengen. De rechtsback speelt sinds de zomer van 2012 in Parijs en heeft na een wat stroef eerste seizoen zijn draai gevonden. Inmiddels is Van der WIel de vaste rechtsback van de miljoenenploeg en is men in Parijs zeer content.

"PSG is uitermate tevreden. En Gregory voelt zich gewaardeerd", legt zaakwaarnemer Mino Raiola uit aan De Telegraaf. "Hij heeft het in Parijs heel erg naar zijn zin. We voeren gesprekken om met elkaar door te gaan. Na de transferperiode zullen er knopen worden doorgehakt."

De regerend Frans landskampioen liet deze zomer Cristoph Jallet, een concurrent van Van der Wiel, vertrekken. Echter haalde de club daar met Serge Aurier wel een nieuwe rechtsback voor terug.

Van der Wiel heeft bij PSG nog een contract tot de zomer van 2016, maar de Oranje-international kan deze verbintenis dus verlengen. De 26-jarige Amsterdammer kwam in de afgelopen twee seizoenen tot 47 competitieduels namens de Parijzenaars en scoorde daarin eenmaal.