Brands: "Bakkali geen akkoord met Atlético"

Pino112

Zakaria Bakkali is nog altijd speler van PSV, ondanks dat de Eindhovenaren al een akkoord hadden met Atlético Madrid. Marcel Brands laat zich uit over de stand van zaken.

Bakkali mag bij PSV vertrekken, aangezien hij zijn tot 2015 lopende contract niet wil verlengen. Inmiddels is hij door de Eindhovenaren naar de beloften teruggezet, en heeft hij de tijd gekregen om zich te beraden op zijn toekomst.

FOX Sports vroeg aan technisch manager Marcel Brands hoe de situatie er voor staat. "Zakaria staat nog bij ons onder contract voor een jaar. Hij heeft van ons de tijd gekregen om na te denken, dat mag hij bij PSV doen", aldus Brands.

De bestuurder laat weten dat er al een akkoord was met Atlético Madrid. "Dat klopt, maar dat gaat pas in werking als de speler ook een akkoord heeft met de club. Voor zover ik weet is dat nog niet het geval."

"Zakaria is heeft nu ook niet meer dezelfde zaakwaarnemer als eerst en laat zich nu vertegenwoordigen door een advocaat", vervolgt Brands. "Hij begon goed vorig seizoen, maar heeft in mijn ogen een paar verkeerde beslissingen genomen. Hopelijk doet maakt hij nu wel de juiste."