Europa's grootste seksshop sponsort Eredivisie-clubs

Sjors (Sj0rSz)

Pabo, de grootste online seksshop van Europa, gaat komend seizoen verschillende Eredivisie-clubs sponsoren, waaronder NAC Breda. Onder het motto 'Verras je partner' zal de erotische keten starten met het maken van reclame langs de velden.

"NAC Breda heeft ons benadert om iets te doen in voetballerij", liet Audrey van Ham, category director van Pabo, weten. "Wij zijn op zoek naar een manier om een groot publiek te bereiken. Voetbal is daar de uitgelezen kans voor, omdat achter de meeste mannen een supervrouw zit. En die is vaak niet mee. We willen daar eigenlijk de aandacht op vestigen. Los van de aandacht die naar het voetbal gaat, is het leuk om de vrouw te verrassen met iets spannends."

Naast NAC Breda heeft Pabo ook nog overeenkomsten afgesloten met FC Utrecht, sc Heerenveen, ADO Den Haag, FC Groningen en Excelsior. Daarnaast is de seksshop ook nog in gesprek met Willem II, maar daar zijn tot dusver nog geen krabbels gezet.

Pabo is voor NAC Breda een middelgrote sponsor. Het bedrijf zal aanvankelijk starten met uitingen op de reclameborden langs het veld, maar in de loop van het seizoen zullen ook andere acties worden opgestart. Daarnaast bestaat nog de mogelijkheid dat het bedrijf hoofdpsonsor van NAC Breda kan worden.

Van Ham wilde nog wel één ding duidelijk maken: "We richten ons vooral op de lingerie. We worden nooit plat of ordinair."