CREatieve uitdagingen: de winnaar(s) van juli!

Moira

Afgelopen maand zijn we in het forum CRE (creativiteit) begonnen met een maandelijks uitdagingen-topic.
Hier zullen we elke maand aan de slag gaan met een nieuwe opdracht, waarmee men zichzelf kan uitdagen binnen het favoriete medium/discipline.

Alle vormen van creativiteit mogen voorbijkomen (ook beginners!): tekenen, schilderen, photoshoppen, digital arts, breien, haken, borduren, naaien, knutselen, beeldhouwen, boetseren, stillevens, collages maken, houtbewerking, metaalbewerking, creatieve (amateur)fotografie ... Werkelijk alles wat je kunt bedenken, als het maar zelfbedacht, zelfgemaakt en creatief is. Alles wat maar 'beeldend gevormd' is.

Elke maand beginnen we met een nieuwe uitdaging, waarna deelnemers hun inzendingen posten. De laatste week van de maand wordt er gestemd, en de laatste dag wordt er een winnaar gekozen (die op zijn beurt weer een nieuw onderwerp voor de volgende maand mag bedenken).
Voor de top 3 hebben we een speciaal plekje hier op de FP gereserveerd!

De uitdaging van deze maand was: Steek een Disney tekenfilm-figuur in een nieuw jasje met je eigen stijl! (wat we later maar hebben verbreed tot 'alles wat met Disney te maken heeft').

Deze maand stond de 'wedstrijd' vooral nog in de steigers en begonnen we met maar 3 deelnemers. Dat maakt dus dat alle deelnemers een ereplekje hier in de top 3 krijgen!

JR-Style-93 tekende digitaal en geheel in eigen stijl een shot van de Disney-film The Lion King.
Hiermee veroverde hij de 1e plaats voor de maand juli!
 
Mignonne vond het tijd worden voor een nieuw prinsessenjurkje voor haar dochter. Dit viel mooi samen met onze CREatieve uitdaging! Doornroosje is haar favoriete Disney-film, dus besloot ze haar eigen versie van Doornroosjes jurk te maken. Hiermee sleepte ze een 2e plaats in de wacht.

And last, but definitely not least: Frutch! 
Frutch zette haar eigen versie van Disneys Alice in Wonderland op papier. Knap uitgewerkt met kleurpotlood, en hiermee eindigde ze op de 3e plaats.
 
Groot applaus voor de deelnemers die deze prachtige top 3 hebben samengesteld!

De winnaar JR-Style-93 heeft alweer een nieuwe uitdaging bedacht voor de maand augustus: "Bedenk een creatief kunstwerk dat gebaseerd is op je favoriete film/tv-serie/boek"!

Zin om hiermee aan de slag te gaan en wellicht ook in zo'n lijstje als hierboven op de FP terecht te komen met je CREativiteit?
Doe dan lekker mee! Het topic vind je hier: Het maandelijkse CREatieve uitdagingen topic!

Heb je ideeën/opmerkingen/tips betreffende het subforum CRE? Alle input (ook van users die er nooit komen, maar er misschien wel ooit zouden wíllen komen) is zeer welkom! Help mee brainstormen voor CRE!