Mascherano: "Dit blijft voor altijd pijn doen"

heywoodu

Javier Mascherano was ontroostbaar na de verloren WK-finale. De verdedigende middenvelder realiseerde dat hij een unieke kans heeft gemist. Maar weinig spelers spelen meerdere WK-finales in hun carrière. Dat leek ook Javier Mascherano zich te realiseren na afloop van de eindstrijd in het Maracanã van Rio de Janeiro.

"De pijn is immens", laat Mascherano weten via de officiële kanalen van de Argentijnse voetbalbond. "We hebben alles gegeven wat we in ons hadden. Enorm teleurstellend als het dan niet lukt."

"Het spijt ons erg voor alle supporters die ons gesteund hebben. Helaas hebben we ze niet kunnen geven wat we wilden", vervolgt de middenvelder van FC Barcelona. "Dit is iets wat voor altijd pijn blijft doen."

De WK-finale werd net als vier jaar geleden pas in de verlenging beslist. Ditmaal was het Mario Götze die voor de enige goal in de eindstrijd zorgde. Overigens gingen niet alle Argentijnen prijsloos naar huis, want Lionel Messi werd door de FIFA om onduidelijke redenen uitgeroepen tot beste speler van het toernooi.