Nu al tweede seizoen spin-off Breaking Bad

Muis006

Tv-zender AMC heeft nu al een tweede seizoen van Better Call Saul besteld. De eerste reeks van de serie die is afgeleid van Breaking Bad wordt pas volgend jaar uitgezonden door de Amerikaanse kabelzender. "De productie van Better Call Saul is begonnen en we kunnen niet trotser en verheugd zijn over het werk dat tot nu toe is geleverd", motiveert AMC de vroege verlenging.

De eerste reeks van Better Call Saul bestaat uit tien afleveringen en de tweede uit dertien, schrijft het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter. De spin-off zou eigenlijk vanaf november te zien zijn, maar AMC neemt de tijd om er 'een waar televisie-evenement van te maken'. "Geen halve maatregelen." De tweede reeks volgt in 2016.

Better Call Saul draait om het personage Saul Goodman. De advocaat wordt vertolkt door Bob Odenkirk. De serie speelt zich af voor zijn belevenissen in het met Emmy's bekroonde Breaking Bad. Die serie draaide om een scheikundeleraar, gespeeld door Bryan Cranston, die zich bezighoudt met de productie van crystal meth. De reeks eindigde vorig jaar.