Eerste trailer van Del Toro's Book of Life

dekatophetspek

Filmmaker Guillermo del Toro is maar een druk baasje. Zo is de cineast momenteel bezig met de horrorfilm Crimson Peak, met in de hoofdrollen Jessica Chastain en Tom Hiddleston en begint in juli de door hem geschreven en geregisseerde veelbelovende sciencefiction-serie The Strain. Tussendoor produceerde Del Torro dan ook nog eens de prachtige animatiefilm Book of Life, waarvan vandaag de eerste trailer is verschenen.

In Book of Life, die eerder de werktitel Day of the Dead droeg, draait het om Manolo, een jonge man de keuze moet maken tussen de verwachtingen van zijn familie en het volgen van zijn hart. Het is het begin van een onvoorstelbaar avontuur, die zich in een drietal werelden afspeelt, waarbij Manolo wordt geconfronteerd met zijn grootste angsten, terwijl de goden weddenschappen maken op de afloop.

In de door Jorge Gutierrez geregisseerde animatiefilm horen we de stemmen van onder meer Channing Tatum, Zoë Saldana, Diego Luna, Ice Cube, Ron Perlman, Christina Applegate, Danny Trejo, Cheech Marin, Kate del Castillo, en Eugenio Derbez. Book of Life draait vanaf 8 oktober in de Nederlandse bioscopen.


Prachtige eerste trailer voor Book of Life