Ratchet & Clank naar de Vita

PoeHao

De Ratchet & Clank HD Trilogy komt nu ook naar PlayStation Vita. De lancering van het komische duo staat gepland voor 2 juli. Ratchet & Clank zijn platformhelden die vooral bekend zijn van de games voor PlayStation 2. Er zijn in totaal meer dan tien delen gemaakt, inclusief de spin-offs.

De eerste drie delen zijn opnieuw uitgebracht in HD voor PlayStation 3 in 2012. Dit was ter ere van het tienjarige bestaan van de serie. Volgens Sony hebben de fans sindsdien gesmeekt om de reeks ook uit te brengen voor de Vita. En met succes!

Insomniac Games, de bedenker van de serie, bestaat dit jaar 20 jaar en onder andere daarom komt deze release er. Dezelfde studio die ook Jak and Daxter overzette naar de Vita, Mass Media, zal ook deze port onder handen nemen. Zij hebben ook meegewerkt aan Darksiders, Saints Row 2 en Warhammer 40,000: Space Marine.

De Vita-versie van Ratchet & Clank HD Trilogy wordt verwacht op 2 juli. Dan is deze voor € 29,99 te downloaden via de PlayStation Store en ligt de fysieke versie in de winkel.

Ratchet Clank Vita

Ratchet & Clank

Ratchet & Clank (3)

Ratchet & Clank (2)