Mick Jagger is overgrootvader geworden

Redactie

Mick Jagger heeft voor het eerst een achterkleinkind gekregen. Zijn 21-jarige kleindochter Assisi is afgelopen weekeinde bevallen van een dochtertje. Dat schrijft de Britse krant Daily Mail maandag. Volgens de krant kan de 70-jarige Rolling Stone zich de eerste overgrootvader in de rockmuziek noemen.

Assisi is de oudste dochter van Jaggers 42-jarige dochter Jade. Laatstgenoemde, die Mick kreeg met Bianca Jagger, is zelf ook in verwachting en moet later deze maand bevallen van haar derde kind, het vierde kleinkind van de zanger. Jagger heeft in totaal zeven kinderen bij vier verschillende vrouwen.

De rocker heeft het nog te druk gehad om op kraamvisite te gaan. Jagger is druk bezig met het repeteren voor het eerste concert van The Rolling Stones na de dood van zijn vriendin L'Wren Scott. De 49-jarige modeontwerper, met wie Jagger sinds 2001 samen was, hing zichzelf in maart op.

De band, die vervolgens meerdere shows afzegde, pakt het Europese deel van zijn toer volgende week maandag weer op in Noorwegen. De Stones staan op 7 juni ook op Pinkpop.