John Goodman wordt een Autobot

Peter Breuls

Michael Bay is in volle vaart bezig met de productie van de vierde Transformers-film: Age of Extinction. Met de animatie van de grote robots logischerwijs in de laatste fase van de productie is het nog prima mogelijk om last minute acteurs te vinden. Aan de stemmencast van de film zijn nu John Goodman en Ken Watanabe toegevoegd.

Goodman zal de Autobot Hound spelen en Watanabe spreekt de rol van Drift in. Zij zullen te horen zijn naast Peter Cullen, die natuurlijk opnieuw de stem van Optimus Prime doet, en Frank Welker, die de stem vam Galvatron inspreekt.

Transformers: Age of Extinction: Optimus Prime

"Het is een plezier om twee getalenteerde acteurs, John Goodman en Ken Watanabe, te verwelkomen in de wereld van Transformers, en opnieuw samen te werken met Peter en Frank, die de wereld van Transformers vanaf het begin tot leven hebben gebracht," licht Bay de casting toe. "Ik heb het geluk te hebben mogen samenwerken met een aantal van de beste stemmen in het vak en samen zullen we een aantal gave nieuwe robots introduceren aan fans van de franchise in de hele wereld."

Andere stemmen worden ingesproken door John Di Maggio, Mark Ryan, Robert Foxworth en Reno Wilson. Di Maggio en Ryan zullen de robots Crosshairs en Lockdown inspreken, terwijl Foxworth opnieuw Ratchet doet en Wilson terugkeert als Brains.

Transformers: Age of Extinction is vanaf 10 juli te zien in de bioscopen, met Mark Wahlberg en Nicola Peltz in de hoofdrollen.