Dikkerd neukt vriendin ziekenhuis in en valt af

Gregg Casarona's ontmaagding haalde acht jaar geleden het wereldnieuws omdat zijn eerste sekservaring in het ziekenhuis eindigde. FOK! meldde dat toen ongetwijfeld ook, maar als geheugenopfrisser: de jongeman uit Long Island smeet zijn volle tweehonderd kilo op zijn vriendin Jennifer Garakaris. Die werd met haar schamele 50 kilo vervolgens van het bed gekatapulteerd.

Het arme meisje knotste met haar hoofd door een scheidingswand en bleef bewegingsloos liggen. 'Ik heb haar vermoord! Dat was het eerste wat door m'n hoofd schoot', getuigde Gregg in de New York Post. Hij racete naar de Eerste Hulp, waar een hersenschudding bij het meisje werd vastgesteld. Ondanks het incident duurde de relatie nog vier jaar, tot Jennifer ze beëindigde.

Dat was voor de onstuimige Gregg het sein om iets aan zijn gewicht te gaan doen. Hij ging op dieet, schreef zich in voor fitness, sloeg aan het kickboksen en volgde zelfs Zumba. Door de inspanningen verloor de onfortuinlijke maagd van weleer maar liefst 100 kilo.

Zijn bedavonturen zullen nu wel een stuk minder levensbedreigend zijn, maar of het voldoende is om Jennifer terug te winnen valt af te wachten.