Vertrouwen bij Vermijl ondanks loodzwaar programma

Pino112

N.E.C. Nijmegen wist zaterdag niet te winnen van SC Cambuur (1-1). Marnick Vermijl wil niet te lang treuren om het puntenverlies en maakt zich op voor een spannende slotfase van de competitie.

De 22-jarige huurling van Manchester United is er zeker van dat N.E.C. zich weet te handhaven in de Eredivisie. Voorlopig houden de Nijmegenaren alleen nog maar Roda JC onder zich op de ranglijst.

"We moeten vooruit blijven kijken en Roda onder ons houden. Die hebben ook nog een moeilijk programma. En dan de play-offs met twee handen aanpakken. Het is een teleurstelling dat we niet van Cambuur hebben gewonnen. We hadden de kansen en speelden alles of niets. Maar 1-1 is geen goed uitgangspunt", aldus Vermijl tegenover Omroep Gelderland.

Met nog drie wedstrijden te gaan wordt het billenknijpen voor N.E.C.. Zeker gezien het programma. Volgende week moet N.E.C. op bezoek bij AZ. Daarna komt FC Twente op bezoek en tot slot neemt de ploeg van Anton Jansen het in de Amsterdam ArenA op tegen Ajax. "We hebben nog zware wedstrijden, maar we hebben al gewonnen van AZ en gelijk gespeeld in Twente. In de eredivisie kan iedereen van iedereen winnen."