'Biebers piemel moeilijk te blurren'

Peter

Groot nieuws! Of misschien wat minder groot.. Nadat advocaten van diverse nieuwsagentschappen de overheid dwongen om een plasvideo van Justin Bieber vrij te gaan geven, blijkt het voor de politie nog niet zo makkelijk te zijn om het recht te laten zegevieren. Het blurren van het afwaterkanaal van Biebs levert nogal een probleem op.

De video is opgenomen om te bewijzen dat de urine die onderzocht is werkelijk door Bieber is geproduceerd. Volgens de Amerikaanse wet is zulk belangrijk bewijsmateriaal vrij toegankelijk voor de pers, mits de verdediging eerst zelf het bewijs heeft kunnen inzien. In het puriteinse Amerika kan het natuurlijk niet zo zijn dat het waterslangetje van Bieber zomaar ten toon wordt gespreid, dus zijn er specialisten van de politie bezig om het geslachtsdeel te blurren. Bieber beweegt echter zo veel tijdens het plassen, dat dit een moeilijk karwei blijkt te zijn.

De politie laat zich niet uit het veld slaan en is sinds dinsdag met man en macht bezig om elke pixel van het onzedelijke lichaamsdeel af te dekken. Het resultaat zal eerst door een rechter worden bekeken vooraleer de pers de beelden mag vertonen. Binnenkost dus in uw theater: een plassende, geblurde Bieber.. Jeej.. .