FOK! wat een weer... Rustig weer

Stephan (Stephan5)

Hallo beste mensen! Daar ben ik weer even. Op dit moment zit ik een zeer hectische tijd. Eerst een voetontsteking waardoor ik amper kon zitten en lopen. Verder ga ik verhuizen naar de binnenstad van Haarlem. Om precies te zijn over een week of twee hoop ik al in het nieuwe huis te zitten. Dus jullie begrijpen het, tijd voor een weerbericht is er voorlopig niet of nauwelijks. Als er een gaatje is zal ik zeker proberen om nog een praatje te maken, maar het zal voorlopig dus niet of zeer onregelmatig zijn. Middenin het jaar hoop ik er weer volop te zijn. Vandaag kon ik nét even wat tijd vrij maken om jullie even te groeten. 

We hebben voorlopig afscheid genomen van het zeer wisselvallige en winderige weer. De komende week is het overwegend droog en vrij rustig weer. Ook een nawintertje zit er gewoon niet in. Géén maartse grillen dus, en zo gaat de winter als extreem zacht de boeken in.

De nachten zijn eerst nog vrij fris met soms een graadje vorst, maar ook de minima komen langzaamaan steeds verder boven het vriespunt te liggen. De maxima stijgen tijdelijk naar waarden van 12 graden of iets meer. Later zakt het kwik weer iets.

Het weerbeeld bestaat de komende periode uit een afwisseling van wolkenvelden en af toe zon. De ene dag zijn er meer wolkenvelden, de andere dag is er meer zon. De wind is hierbij zwak tot matig uit een zuidelijke richting.

Graag tot snel weer!

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 ZonsD
Dumpiej maakte deze fraaie foto van de zonsopkomst. Een prachtig kleurenspel!

Reindersmeer1
Qltel maakte een wandeling rondom het Reindersmeer in Noord-Limburg.

 Reindersmeer2
Aan de temperaturen lag het in ieder geval niet. Ideaal wandelweer.