FOK! wat een weer... Later wat regen

Stephan (Stephan5)

Ook vandaag hebben we weer buitengewoon aangename temperaturen in ons land. De zachte lucht heeft zich zelfs een weg gebaand naar landen waar het normaal gesproken nog winter is. In Noorwegen liep het kwik de afgelopen dagen op tot ruim 15 graden.

Het weerbeeld was op veel plaatsen vrij zonnig, maar uitgerekend boven onze omgeving kwam er soms ook dikke sluierbewolking voor. Vanmiddag komt er uiteindelijk ook lagere bewolking binnensluipen waar vervolgens ook wat regen uit gaat vallen. Voor het zo ver is, beginnen we de de dag nog met veel zon. De temperatuur vliegt weer omhoog om uiteindelijk rond de 12 graden te gaan stranden. De wind komt vandaag uit zuidelijke richtingen en is matig van kracht. Zeker in het oosten van het land kan men best wel weer even op het terras gaan lunchen.

Morgen verloopt dan overwegend droog met een afwisseling van wolkenvelden en een beetje zon. De maxima leveren wel iets in, alhoewel 10 graden ook nog prima is. Later in de week ligt de temperatuur rond de 9 graden. Met name op donderdag valt er ook weer af en toe regen.

 Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

 

 

 MD1
Een heerlijk zonnetje scheen er bij D-tje die vrijwilliger was...

MD2
...bij de motorcross.

 MD3
De rozenstruiken staan bij hem thuis nog steeds in bloei!