Transformers gaan mixen

Pheno

Transformers: Rise of the Dark Spark is tijdens de presentatie van Hasbro op de New York Toy Fair aangekondigd voor <haalt diep adem> PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, pc, Wii U en een RPG-versie voor 3DS.

Opvallend detail: de game wordt dit keer niet gemaakt door High Moon Studios, maar door Edge of Reality, die eerder het spel Loadout hebben gemaakt. De ontwikkelaars van Ducktales Remastered buigen zich over de 3DS-versie van Transformers: Rise of the Dark Spark, een strategische RPG.

In Transformers: Rise of the Dark Spark worden de Transformers uit de eerdere delen van High Moon Studios gemixt met de 'Bayformers' van de films. De singleplayer laat spelers kiezen of ze een Autobot of Decepticon willen zijn. De ervaringspunten tussen de singleplayer en de mutiplayermodus 'Extinction' worden gedeeld, zodat je voortgang in alle modi gelijk is. In de trailer zien we onder andere Optimus Prime, Bumblebee, Megatron en Soundwave, maar ook een Insecticon, Grimlock en Shockwave.

Activision brengt Transformers: Rise of the Dark Spark ergens dit jaar uit.