Geile dochter (13) kost ouders geld

Djeez

Een stel uit de Duitse deelstaat Beieren moet diep in de buidel tasten voor hun botergeile dochter. Zij hebben een boete van maar liefst 3.000 euro gekregen omdat ze niet hebben weten te voorkomen dat het 13-jarige meisje voortijdig is ontmaagd.

Het meisje leerde haar vriendje in 2011 kennen op een feestje. Een halfjaar later, het kind was net 13 geworden, vertelde ze aan haar ouders dat ze de spermaspeer van haar 16-jarige vriendje in zich wilde voelen. Moederlief besloot hierop met haar tienerdochter naar de dokter te gaan, die haar weldra de pil voorschreef.

Beschermd en wel dook de jonge knaap op zijn vriendinnetje en doorboorde haar vliesje met zijn paarsgepunte lans. De ouders waren echter een ding vergeten: bij onze oosterburen moet je minimaal 14 jaar zijn om te rampetampen. Er volgde dan ook een rechtszaak.

"Hormonen houd je nu eenmaal niet tegen", verdedigde de moeder zich deze week in de rechtbank. Desondanks toonde de rechter zich opvallend mild. De ouders moeten nu een boete van drie ruggen betalen en zullen verder niet worden vervolgd.