'Watch_Dogs komt op 30 april'

Stefan Walthie (StefanW)

Nadat afgelopen week een onverlaat heeft geprobeerd het patent van Watch_Dogs in te trekken door zich voor te doen als Yves Guillemot, komt er nu nieuws vanaf de andere kant van de geruchtenmachine. De Portugese webshop Fnac zegt namelijk op haar website dat de verwachte afleverdatum van het spel 30 april is.

Op zich is dit een rare datum. 30 april valt namelijk op een woensdag en het is gemeengoed dat games in Amerika op dinsdag uitkomen en in Europa op vrijdag. Aangezien Fnac het een verwachte afleverdatum noemt kan het zijn dat zij er veilig tussenin zijn gaan zitten.

Vanuit uitgever Ubisoft is er nog altijd geen releasedatum, of zelfs maar een releaseperiode, genoemd. Het is dan ook maar de vraag in hoeverre Fnac ons niet probeert een poets te bakken. Onze eigen bol.com geeft namelijk aan dat de game beschikbaar komt op 31 december, Amazon Amerika spreekt van 30 juni en Amazon Engeland noemt voor de zekerheid maar helemaal geen datum.

Dat de game gaat uitkomen is in ieder weer honderd procent zeker, maar wanneer? Misschien dus inderdaad wel eind april. Watch_Dogs komt uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U en pc.