Willem Bos (D66): participeren doe je zo

Harry

Het Zoetermeerse D66-raadslid Willem Bos ziet zichzelf graag en steekt dat niet onder stoelen of banken. In lokale berichtgeving van zijn hand photoshopt hij zijn hoofd prominent in beeld.

Willem voelt zich erg betrokken maar kan niet overal aanwezig zijn. Moderne digitale technieken helpen het raadslid uit de brand. Bos die onder de naam 'bosvariant' stukjes bijdraagt aan dichtbij.nl, photoshopt gewoon zijn hoofd in de foto's bij het artikel. Zo toont hij zijn betrokkenheid.

Willem begint al een ware internetlegende te worden nu Dichtbij.nl-lezer en Veronica-DJ Mark van der Molen hier aandacht aan besteedde en een Facebookcollage aan de ijverige participant wijde.

Bos zelf zegt dat hij het misschien wel wat overdreven heeft en dat het wat eentonig begint te worden. Hij beloofde Dichtbij.nl wat meer variatie in het photoshoppen te gaan hanteren. Binnen kort kan de lezer Willem dus zowel links als rechts in beeld verwachten.

Ook op het forum is Willem Bos inmiddels een bekendheid. Wie behoefte heeft om zelf voor 'Willempie' te spelen, volg de link van Ouwesok onder dit bericht.